bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Prijsindicaties bekend & wijziging in verkaveling

23 september 2019

Verkaveling
Er zijn nog enkele wijzigingen in de verkaveling aangebracht. Dit heeft tot gevolg dat het aantal woningen per type gewijzigd is. Het aantal koopwoningen bestaat nu uit 20 herenhuizen, 22 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.

Prijsindicaties
Per woningtype zijn inmiddels ook prijsindicaties bekend. De herenhuizen krijgen een prijs vanaf circa € 325.000,- , de twee-onder-één-kapwoningen worden vanaf circa € 475.000,- en de prijs van de vrijstaande woning wordt circa € 650.000,- v.o.n.

Planning
Naar verwachting start in december 2019 de verkoop van de woningen. Op dat moment is er ook meer informatie beschikbaar in de vorm van artist impressions, plattegronden, een verkoopbrochure en de definitieve prijzen per bouwnummer.

Vervolg
Heb je belangstelling voor één van de woningen. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We informeren je dan weer zodra er weer belangrijke informatie beschikbaar is. Te zijner tijd informeren we je ook via de nieuwsbrief over de verkoopprocedure, de manier waarop je te zijner tijd kunt inschrijven op de woningen en de overige vervolgstappen. Schrijf je in en wij houden je op de hoogte!