bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Omgevingsvergunning At Home in 3223 onherroepelijk

17 april 2020

Goed nieuws, op donderdag 9 april is de omgevingsvergunning voor de 43 koopwoningen van At Home in 3223 in Hellevoetsluis onherroepelijk geworden. At Home in 3223 is een onderdeel van Stadsdorp 3223, een samenwerking tussen de Gemeente Hellevoetsluis, projectontwikkelaars en de onderwijs-en sport sector. Na de start van het sportcomplex wordt nu dus ook gestart met het eerste woningbouwplan.

Deze week worden de eerste gronden geleverd door Novaform. Van den Nieuwendijk Bouw BV uit Stellendam is verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele plan. Zij hebben samen met gemeente Hellevoetsluis opdracht gegeven aan de civiele aannemer om op 20 april aanstaande te starten met de sloop en het bouwrijp maken van de grond.

Er zijn op dit moment nog maar twee woningen beschikbaar. Het gaat om royale twee-onder-één-kapwoningen op ruime percelen. Heb je interesse? Bekijk hier het actuele woningaanbod.

Wil je meer weten over Stadsdorp 3223 en wat er de komende jaren staat te gebeuren? Klik hier om de website te bekijken.

Bekijk het woningaanbod